Відбулось засідання 53-ї сесії VIII скликання

  • 38

13 вересня 2024 року під головуванням сільського голови Олени Пашун відбулось 53 пленарне засідання сесії Томашівської сільської ради VIII скликання.

На засіданні сесії були присутні 12 депутатів, керівники структурних підрозділів сільської ради.

Голосуванням депутатів було затверджено звіт про хід та результати виконання програми соціально-економічного та культурного розвитку Томашівської сільської територіальної громади за I півріччя 2024 року.

Ухвалено рішення про затвердження експертного звіту щодо розгляду кошторисної частини проектної документації на будівництво за робочим проектом "Нове будівництво меморіального комплексу пам'яті учасників АТО та військових, які загинули на російсько-українській війні розміщеного в с. Великі Гуляки, Фастівського району, Київської області" та про затвердження експертного звіту щодо розгляду кошторисної частини проектної документації на будівництво за робочим проектом "Капітальний ремонт Алеї пам’яті захисників України по вул. Центральна в с. Дорогинка Фастівського району, Київської області".

Також розглянуто низку питань у сфері земельних відносин, відносно яких були прийняті відповідні рішення.

Прийняті рішення чергового засідання 53 сесії сільської ради VIII скликання будуть оприлюднені на офіційному сайті Томашівської сільської ради.

 

Фото без опису