Субсидія 2024: як її оформити та що для цього потрібно

  • 51

Відділ соціального захисту населення та роботи з ветеранами інформує, що  15 жовтня 2024 року розпочинається опалювальний сезон, тому з 16 вересня можна звертатися до відділу соціального захисту населення Томашівської сільської ради або до ваших старостинських округів та поновлювати документи відповідно даної послуги.

  • Для тих осіб, у яких зміни у складі сім’ї не відбулися, субсидія буде продовжена автоматично;
  • Для осіб, у яких у складі сім’ї є зареєстровані, але фактично не проживають у будинку, дана послуга поновлюється щороку, за умов, що є підтверджуючий документ з фактичного місця проживання усіх зареєстрованих членів родини;
  • Для осіб, які проживають на території громади без реєстрації, також можуть звернутися за оформленням даної послуги (відповідно таких буде здійснюватися перевірка та складатися «Акт»).

 

Які документи потрібні, щоб оформити субсидію:

Основні два документи для оформлення субсидії – це заява про призначення субсидії та декларація про доходи і витрати.

Решту інформації Пенсійний фонд отримуватиме з реєстрів та баз даних державного сегменту завдяки автоматизованому обміну інформацією.

Упродовж 10 робочих днів триватиме перевірка домогосподарства на відповідність вимогам, передбаченим для призначення житлової субсидії, та формування заповненої  повної форми заяви і декларації по кожному домогосподарству.

За результатами розгляду спрощеної заяви та сформованих, на основі інформації з реєстрів та баз даних заяви і декларації, орган Пенсійного фонду прийме рішення про призначення і розмір житлової субсидії (або відмову). 

За більш детальною інформацією звертатися за телефоном: 099-185-40-26 Віта Володимирівна, або до старости села за фактичним місцем проживання.

 

Фото без опису