Міжнародна науково-практична конференція «Промисловість та крафт для HoReCa в туризмі: досвід, проблеми, інновації»

  • 30

Запрошення крафтовим виробникам харчової індустрії та підприємців туристичного бізнесу запрошення (додається) взяти участь в ІІІ Міжнародній науково-практичній конференції «Промисловість та крафт для HoReCa в туризмі: досвід, проблеми, інновації», яка відбудеться 📌 15-16 травня 2025 року в НУХТ. 

Така конференція проводиться з 2023 року двічі на рік - навесні та восени (детально про минулі заходи - на інвестпорталі КОДА: https://investkyivregion.gov.ua/pro-oblast/promyslovyj-potentsial/vyrobnytstvo-innovatsijnykh-kharchovykh-produktiv-z-vdoskonalenymy-spozhyvchymy-iakostiamy-funktsionalna-izha/ ).

 

 

 

Посилання на реєстрацію: https://forms.gle/V9KUdC2oiWzc1qJs5 

 

Фото без опису