Для Захисників та Захисниць — державні послуги на Гіді

Для Захисників та Захисниць — державні послуги на Гіді

  • Переглядів: 219

21 листопада в Україні відзначають День гідності та свободи. Сьогодні українці вшановують пам’ять тих, хто став на захист демократичного вибору українців та вкотре дякують всім, хто бореться за це право сьогодні. Пропонуємо добірку державних послуг, якими можуть скористатися постраждалі учасники Революції Гідності, ветерани, учасники бойових дій та члени їхніх сімей. Встановлення статусу та видача/заміна посвідчень: ▪️ Учасник бойових дій https://curly.click/r/f5627 ▪️ Учасник війни https://curly.click/r/p6e7 ▪️ Член сім’ї загиблого (померлого) ветерана війни https://curly.click/r/ac27 ▪️ Постраждалий учасник Революції Гідності https://curly.click/r/50e2 ▪️ Позбавлення статусу постраждалого учасника Революції Гідності за заявою особи https://curly.click/r/p6e2 ▪️ Нове посвідчення ветеранам війни https://curly.click/r/f2a7 Соціальна допомога: ▪️ Встановлення факту ушкодження здоров'я в АТО/ООС https://curly.click/r/h5674 ▪️ Забезпечення санаторно-курортними путівками https://curly.click/r/c735 ▪️ Послуги із психологічної реабілітації https://curly.click/r/f3b4   Матеріальна допомога: ▪️ Відшкодування витрати на поховання померлих (загиблих) https://curly.click/r/a1f4    ▪️ Відшкодування вартості проїзду https://curly.click/r/57f7 ▪️ Грошова компенсація за жилі приміщення для деяких категорій осіб, які брали участь в Революції Гідності https://curly.click/r/xd37   ▪️ Надання матеріальної допомоги киянам - учасникам АТО та членам їхніх сімей https://curly.click/r/f737  

Інформація для тих, хто бажає працювати в Україні, — на Гіді

Інформація для тих, хто бажає працювати в Україні, — на Гіді

  • Переглядів: 179

У своїй боротьбі за волю українці не одні, про це свідчить підтримка іноземних держав у різних сферах: оборонній, гуманітарній, інформаційній. Щоб допомогти Україні та українцям, громадяни інших держав часто приїжджають до нас особисто. Пропонуємо добірку послуг для тих, хто планує запрошення, оформлення перебування та роботи іноземців в Україні  Документи для іноземців: - Видача запрошення для в’їзду в Україну - Продовження строку перебування на території України - Видача посвідки на тимчасове проживання в Україні іноземцям та особам без громадянства, які прибули в Україну для роботи кореспондентом іноземних ЗМІ Необхідні дозволи: - Дозвіл на застосування праці іноземців та осіб без громадянства  - Зміни до дозволу на застосування праці іноземців та осіб без громадянства - Продовження дії дозволу на застосування праці іноземців та осіб без громадянства - Дублікат дозволу на застосування праці іноземців та осіб без громадянства - Скасування дозволу на застосування праці іноземців та осіб без громадянства Діліться з тими, кому інформація може бути корисно. Працюємо, наближаючи нашу перемогу!

Сплачуйте штрафи з автофіксації в Дії

Сплачуйте штрафи з автофіксації в Дії

  • Переглядів: 209

З 24 лютого послуга була недоступною і тепер знову в Дії. Ви отримаєте push-сповіщення у застосунку, щойно камери зафіксують автопорушення на дорозі, та зможете оплатити штраф за кілька кліків.

Плануєте відкрити бізнес, стати юридичною особою або отримати грант на власну справу? Як це зробити, дізнавайтеся на Гіді

Плануєте відкрити бізнес, стати юридичною особою або отримати грант на власну справу? Як це зробити, дізнавайтеся на Гіді

  • Переглядів: 236

Сьогодні економічний фронт як ніколи важливий. Тому бізнесу потрібно працювати там, де це можливо. Пропонуємо добірку держпослуг для теперішніх і майбутніх підприємців, які допоможуть вам розпочати або продовжити власну справу. ФОП - Реєстрація ФОП - Внесення змін про ФОП Дія.City - Набуття статусу резидента Дія.City Юрособи - Створення юридичної особи (зокрема ТОВ, ТДВ, акціонерного товариства) - Витяг з ЄДР - Зміни до відомостей про юрособу в ЄДР - Реєстрація рішення про виділ юридичної особи - Реєстрація рішення про скасування рішення про припинення юридичної особи Гранти - Грант на власну справу - Грант на сад - Грант на теплицю - Грант на переробне підприємство Використовуйте самі та діліться з тими, кому ця інформація допоможе тримати економічний фронт??

Держпослуги на Гіді для переселенців, які шукають роботу

Держпослуги на Гіді для переселенців, які шукають роботу

  • Переглядів: 200

Для багатьох українців, які евакуювалися до інших міст країни, постало гостре питання: як знайти роботу на новому місці. Зібрали добірку держпослуг на Гіді, які допоможуть кожному, хто шукає відповіді на питання «На що жити?» та «Що робити далі?»

Пенсійні послуги — на Гіді

Пенсійні послуги — на Гіді

  • Переглядів: 240

Не обов'язково ходити в держоргани, щоб дізнатися, як отримати пенсійні виплати. Зробити це можна, не виходячи з дому, онлайн на порталі Гід з державних послуг.

Усе, що потрібно для керування транспортом — на Гіді

Усе, що потрібно для керування транспортом — на Гіді

  • Переглядів: 216

Перевезення вантажу та отримання на нього дозволу, отримання посвідчення водія або реєстрація транспортних засобів. Зібрали добірку держпослуг, без яких керування транспортом було б неможливе. 

Автоматична реєстрація ФОП знову в Дії

Автоматична реєстрація ФОП знову в Дії

  • Переглядів: 257

Найшвидша реєстрація бізнесу у світі знову доступна на порталі Дія. Послуга була тимчасово недоступна, адже реєстри були вимкнені, щоб дані українців були в повній безпеці. Зараз Єдиний державний реєстр юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань знову працює.