Томашівська сільська ТВК - ІНФОРМУЄ!

  • 965

Томашівською сільською ТВК винесено Постанову від 06.09.2020 року № 3 "Про утворення і перелік багатомандатних виборчих округів на виборах депутатів Томашівської ОТГ 25 жовтня 2020 року, встановлення їх меж та присвоєння їм порядкових номерів".

Томашівська сільська територіальна виборча комісія постановляє:

1. Встановити, виходячи з відомостей Відділу ведення Державного реєстру виборців Фастівської районної державної адміністрації, що загальний склад (кількість депутатів) Томашівської ОТГ становить 22 депутати.

2. Визначити орієнтовну кількість багатомандатних виборчих округів з виборів депутатів Томашівської ОТГ на місцевих виборах 25 жовтня 2020 року – 6 (шість) багатомандатних виборчих округів.

3. Виходячи з відомостей Відділу ведення Державного реєстру виборців Фастівської районної державної адміністрації про те, що кількість виборців, які мають право голосу на виборах Томашівської ОТГ, становить 3512 (три тисячі п'ятсот дванадцять) виборців.

4. Визначити кількість багатомандатних виборчих округів з виборів депутатів Томашівської ОТГ на місцевих виборах 25 жовтня 2020 року – 6 (шість) багатомандатних виборчих округів.

5. Утворити багатомандатні виборчі округи з виборів депутатів Томашівської ОТГ на місцевих виборах 25 жовтня 2020 року, визначити їх межі та присвоїти їм порядкові номери згідно з додатком.

6. Встановити таку кількість мандатів, що розподіляються на кожному багатомандатному виборчому окрузі з виборів депутатів Томашівської ОТГ на місцевих виборах 25 жовтня 2020 року: - БВО №1 – 3 мандати, - БВО №2 – 4 мандати, - БВО №3 – 4 мандати, - БВО №4 – 4 мандати, - БВО №5 – 4 мандати, - БВО №6 – 3 мандати.

7. Цю постанову вивісити для загального ознайомлення на стенді офіційних матеріалів комісії у терміни і у порядку, визначеному частиною четвертою статті 37 Виборчого кодексу України, а також оприлюднити на веб-сайті Томашівської ОТГ відповідно до частини четвертої статті 23, частини восьмої статті 199 Виборчого кодексу України.

8. Копію цієї постанови на паперовому носії надіслати Центральній виборчій комісії відповідно до п.1.1 Порядку інформування Центральної виборчої комісії про перебіг виборчого процесу місцевих виборів, затвердженого постановою Центральної виборчої комісії від 25 серпня 2020 року № 200.

9. Поінформувати Центральну виборчу комісію про номери багатомандатних виборчих округів з виборів депутатів Томашівської ОТГ, опис їх меж, орієнтовну кількість виборців, кількість депутатських мандатів, що розподіляються в окрузі, за формою № 12 згідно з Додатком 12 Порядку інформування Центральної виборчої комісії про перебіг виборчого процесу місцевих виборів, затвердженого постановою Центральної виборчої комісії від 25 серпня 2020 року № 200.

10. Надіслати Відомості про утворення територіальних виборчих округів з виборів депутатів Томашівської ОТГ за формою № 12 згідно з Додатком 12 Порядку інформування Центральної виборчої комісії про перебіг виборчого процесу місцевих виборів, затвердженого постановою Центральної виборчої комісії від 25 серпня 2020 року № 200, Відділу ведення Державного реєстру виборців Фастівської районної державної адміністрації для подальшого надсилання Центральній виборчій комісії.

Постанова Томашівської сільської територіальної виборчої комісії від 06.09.2020 року № 3.

Додаток 12 Порядку інформування Центральної виборчої комісії