ВІТАЄМО З ДНЕМ ПРАЦІВНИКІВ ОСВІТИ!

  • 411

Напередодні професійного свята  ми відзначили День працівників освіти. Всіх освітян Томашівської громади теплими словами привітали голова Томашівської сільської ради Олена Пашун, начальник відділу освіти, культури, молоді, спорту та туризму Томашівської сільської ради Мар’яна Халіновська. А також свої музичні вітання для учителів подарували запальні козаки Народного аматорського чоловічого гурту «Козацькі джерела».   

Зазначимо, що День учителя — свято мудрих, сильних та відважних людей. Вчитель — це не просто складна та важлива професія, це справжня місія. Бо саме вчителі роблять своїх учнів  гідними, розумними, навченими, людяними.

У цей святковий день хочеться подякувати Вам, дорогі вчителі, за високий професіоналізм, а також за  нескінченне терпіння в досягненні мети.

Бажаємо Вам терпіння у Вашій нелегкій справі і розуміння з боку колег та учнів.

Нехай доля не поскупиться на радісні події і піднесе Вам у житті найдорожчі подарунки! Нехай вистачає сил, здоров’я, терпіння, а улюблена робота приносить лише задоволення та чудові враження! Хай тільки щастя приходить до Вас часто в гості!

Зі святом Вас, наші вчителі!

 

З повагою -

сільський голова Олена Пашун, депутатський корпус та виконавчий комітет Томашівської сільської ради

 

Фото без опису

Інші привітання

Всі привітання