Освітні здобутки

  • 405

7 листопада розпочався ІІ етап Всеукраїнських учнівських олімпіад. Вже відбулися олімпіади з таких базових дисциплін як: українська мова та література, математика, біологія, інформатика. Також пройшли ІІ (регіональний) етап ХІІ Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка та ІІ (регіональний) етап ХХІІ Міжнародного конкурсу з української мови імені Петра Яцика. Учні Томашівської громади приймають активну участь у олімпіадах та конкурсах на рівні громади. Вже є перші досягнення здобувачів освіти та їхніх вчителів.

- Вітаємо ученицю 11 класу КЕСЮ ВАЛЕРІЮ з І місцем (диплом ІІ ст.) на олімпіаді з української мови та літератури та її вчителя ГАПІЙЧУК ВАЛЕНТИНУ МИХАЙЛІВНУ, ОЗЗСО ДІДІВЩИНСЬКИЙ НВК!

- Вітаємо ученицю 11 класу ПАНФІЛОВУ АНАСТАСІЮ з ІІ місцем (диплом ІІІ ст.) на олімпіаді з української мови та літератури та її вчителя ЗАВАЛЬНУ НЕЛЮ ЕДУАРДІВНУ, ДОРОГИНСЬКИЙ ЗЗСО І-ІІІ!

- Вітаємо ученицю 7 класу ДАВЕДЮК ОЛЕКСАНДРУ з І місцем (диплом ІІІ ст.) на олімпіаді з української мови та літератури та її вчителя ДАНЧ НАДІЮ АДАМІВНУ, ДОРОГИНСЬКИЙ ЗЗСО І-ІІІ!

- Вітаємо 8 класу МІХЕЄНКО АНАСТАСІЮ з І місцем (диплом ІІІ ст.) на олімпіаді з української мови та літератури та її вчителя ГАПІЙЧУК ВАЛЕНТИНУ МИХАЙЛІВНУ, ОЗЗСО ДІДІВЩИНСЬКИЙ НВК!

- Вітаємо 11 класу ПАНФІЛОВУ АНАСТАСІЮ з І місцем (диплом ІІ ст.) на олімпіаді з біології та її вчителя СТУКАЛ НІНУ ІВАНІВНУ, ДОРОГИНСЬКИЙ ЗЗСО І-ІІІ!

- Вітаємо учня 3 класу РОДИНУ МАКСИМА з І місцем на конкурсі Яцика та його вчителя РАТОШНЮК ГАЛИНУ АНАТОЛІЇВНУ, ТОМАШІВСЬКИЙ НВК!

- Вітаємо ученицю 4 класу ПАХНЮК ВЛАДУ з ІІ місцем на конкурсі Яцика та її вчителя ГОРОХІВСЬКУ ЛЮБОВ ІВАНІВНУ, ТОМАШІВСЬКИЙ НВК!

- Вітаємо ученицю 7 класу МАШКЕВИЧ СОФІЮ з ІІІ місцем на конкурсі Яцика та її вчителя ІВАНОВУ АЛЬОНУ СЕРГІЇВНУ, ТОМАШІВСЬКИЙ НВК!

- Вітаємо ученицю 6 класу МАРЧУК АННУ з І місцем на конкурсі Яцика та з І місцем на конкурсі Шевченка та її вчителя ГАПІЙЧУК ВАЛЕНТИНУ МИХАЙЛІВНУ, ОЗЗСО ДІДІВЩИНСЬКИЙНВК!

- Вітаємо ученицю 6 класу МАЛІНОВСЬКУ ВІКТОРІЮ з ІІ місцем на конкурсі Яцика та з І місцем на конкурсі імені Т.Г. Шевченка та її вчителя ДАНЧ НАДІЮ АДАМІВНУ, ДОРОГИНСЬКИЙ ЗЗСО І-ІІІ!

- Вітаємо ученицю 11 класу ПАНФІЛОВУ АНАСТАСІЮ з І місцем на конкурсі Яцика та з І місцем на конкурсі імені Т.Г. Шевченка та її вчителя ЗАВАЛЬНУ НЕЛЮ ЕДУАРДІВНУ, ДОРОГИНСЬКИЙ ЗЗСО І-ІІІ!

- Вітаємо ученицю 5 класу ГОЛОВКО МАРІЮ з ІІ місцем у ІІ етапі Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді ім. Т.Г. Шевченка та її вчителя ІВАНОВУ АЛЬОНУ СЕРГІЇВНУ, ТОМАШІВСЬКИЙ НВК

- Вітаємо учня 9 класу КРУПИНУ СТАНІСЛАВА з І місцем у ІІ (регіональному) етапі Всеукраїнської учнівської олімпіади з української мови та його вчителя ІВАНОВУ АЛЬОНУ СЕРГІЇВНУ, ТОМАШІВСЬКИЙ НВК!

Пишаємося нашими учнями та вчителями та бажаємо подальших успіхів та перемог!

 

 

 

 

Фото без опису