Відбулось чергове засідання виконавчого комітету Томашівської сільської ради

  • 1090

Сьогодні, 03 грудня, під головуванням сільського голови Олени Пашун, відбулось чергове засідання виконавчого комітету Томашівської сільської ради.

Під час засідання членами виконкому було заслухано звітність директорів освітніх закладів Томашівської громади. Обговорювались питання про стан харчування в освітніх закладах Томашівської сільської ради; про розподіл комп’ютерної техніки в закладах освіти; про встановлення тарифу на виробництво, постачання та транспортування теплової енергії, виробленої з використанням альтернативного палива, для потреб бюджетних установ на території Томашівської громади; про роботу дошкільних груп освітніх закладів Томашівської громади та про підвищення якості освіти у закладах загальної середньої освіти Томашівської громади у 2022 році.

Також було затверджено План заходів щодо створення  безбар’єрного простору на території Томашівської сільської територіальної громади на 2022-2023 роки та Плану роботи виконавчого комітету Томашівської сільської ради на І півріччя 2022 року

         Приймались рішення про надання одноразової матеріальної допомоги на лікування та поховання громадян.

Насамкінець засідання обговорювались питання про затвердження Положення про порядок поселення в Центр надання соціальних послуг та утворення і затвердження складу комісії з поселення громадян. Були надані  роз'яснення щодо використання електронних поштових скриньок під час виконання посадових обов'язків працівниками Томашівської сільської ради відповідно до вимог Постанови КМУ "851 від 21.10.2015р. "Деякі питання використання доменних імен державними органами в українському сегменті Інтернету".

Фото без опису