Вітання з Новим роком та Різдвом Христовим!

  • 387

Від усього серця вітаю вас із найбільш довгоочікуваними і світлими святами – Новим роком та Різдвом Христовим!

    Ці свята ми завжди зустрічаємо зі сподіваннями, адже піднімаємося ще на одну сходинку часу і вдивляємося в нові далі. У цьому, напевно, своєрідний сенс новорічних свят. Водночас ми прискіпливо оцінюємо з точки зору реалізації запланованого прожитий рік, і кожен визначає рівень його значимості по-своєму.

  Озирнувшись назад, можна сміливо сказати, що 2021 рік був прожитий не дарма - швидкий, по-сучасному мобільний, результативний, насичений для кожного з нас подіями, напруженою працею, глибоким змістом та звершеннями, цей рік нікого не залишив байдужим.

  Також хочу висловити щиру подяку депутатському корпусу ради, виконавчому комітету та своїм колегам, підприємцям, аграріям, вчителям, медикам – усім, хто своєю працею і розумом втілює в життєдіяльність громади ідеї та надає підтримку.

  Яким же буде рік прийдешній – багато в чому залежить від нас самих. Нехай не залишиться в наших серцях місця для злоби і заздрощів, для брехні і ненависті. Нехай наші душі будуть сповнені оптимізмом і радістю. І тоді новий рік стане вдалішим попереднього!

  Напередодні Нового року прийнято загадувати бажання і вірити, що вони обов'язково здійсняться. Від усієї душі бажаю вам великого людського щастя, міцного здоров'я, добра й радості, вірних друзів та близьких людей поруч! Нехай 2022 рік виправдає ваші самі добрі надії і прагнення, принесе достаток і добробут вашим сім'ям! Нехай панують у ваших домівках мир, взаєморозуміння й любов!

       Хай  Новий 2022 рік стане черговим кроком на шляху до поліпшення життя, принесе мир і радість у кожен дім! Нехай здійсняться всі шляхетні бажання і заповітні мрії, а кожен день Нового 2022 року наповниться добром і щастям!

 

З повагою –

сільський голова Олена Пашун

 

Фото без опису

Інші привітання

Всі привітання