Вітаємо із Днем батька!

  • 395

Тата, татусі, «папулічки», сьогодні Ваш день – День Батька!

Це миле свято створене для того, аби ми змогли сказати найкращі, найбільш щирі та емоційні слова своїм татусям.

Бути батьком – це велика відповідальність, а ще – і велике щастя. Цю істину підтвердять усі чоловіки, які пізнали у своєму житті радість батьківства.

Триває 115-й день повномасштабної війни… І багато наших татусів зараз продовжують тримати стрій на захист рідної України. На жаль, хтось сьогодні не зможе, промовляючи слова вітання та любові, обійняти свого татуся, адже він далеко… А в когось татко вже ніколи не сяде поруч, не пригорне, не мовить свого батьківського слова… Ми схиляємо голови за подвиги усіх татусів, хто за майбутнє своїх дітей, за наше майбутнє віддав своє життя. Та просимо Бога, щоб якнайшвидше прийшла наша Перемога, і  щоб кожен татусь скоріше повернувся до рідної домівки.

Любі наші татусі, бажаємо Вам, щоб Вам все вдавалося у житті, завжди була можливість забезпечувати гідний рівень життя для своєї родини, знаходити час для спілкування зі своїми дітьми, бути для них добрим прикладом і надійною підтримкою!  Нехай у Ваших родинах панує злагода, оселі повняться достатком, а всі теплі слова і побажання, які Ви почуєте у цей день, додають сил і душевного спокою.

Зичимо  благополуччя, міцного здоров’я, світлих надій,  мирного неба та упевненості у завтрашньому дні!!!

 

Зі святом Вас, наші рідні татка!

 

Фото без опису

Інші привітання

Всі привітання