Вітаємо з Днем народження голову Томашівської територіальної громади

  • 3379

Шановна Олено Василівно!

Сьогодні, 21 грудня, на Вашому життєвому календарі заяснів День народження. Ще один рік життя… Він видався непростим та напрочуд щедрим на випробування, як для керівника громади, так і для кожного українця. У такий непростий час на Ваші плечі лягла подвійна відповідальність за кожного жителя Томашівської громади, нових мешканців громади - переселенців, наших військових, які служать на благо рідної країни та за світле майбутнє.

Цей рік Вашого життя вкотре довів, що Ви не просто сільський голова, Ви – мудрий управлінець –  завжди відкрита до саморозвитку, досвідчена та розважлива у своїх рішеннях, здатна на співчуття та розуміння. Ваш професіоналізм, компетентність і впевненість дає нам стимул рухатися вперед і вирішувати серйозні завдання. Впевнені, що притаманне Вам високе почуття відповідальності і невичерпна енергія будуть і надалі служити Вам вірними помічниками у Вашій нелегкій справі.

Нехай людська шана буде Вам подякою за плідну працю, чуйність, уміння творити добро.

Бажаємо Вам нових життєвих планів і їх досягнень, міцного здоров’я, радості в серці, теплоти в душі! Мрійте і насолоджуйтеся кожною миттю! Хай здійснюється все задумане!

Мирного неба Вам, Божої благодаті на многії літа та спокою в рідній Україні!

 

З повагою – ваш колектив, очільники закладів, підприємств, установ

та старостинських округів  Томашівської громади,

депутатський корпус та виконавчий комітет Томашівської сільської ради


Фото без опису

Інші привітання

Всі привітання