Безпечне літо. Варто дбати про безпеку дітей влітку!

  • 53

Канікули для дітей – це можливість набратися свіжих сил, оздоровитися, закріпити набуті знання і використовувати їх у домашніх умовах. Але за організацію і безпеку дитини під час канікул відповідають батьки. Нагадуємо батькам про необхідність приділяти більше уваги своїм дітям.

Шановні батьки!

      Не залишайте дітей без нагляду! Дбайте про безпеку своїх дітей, дотримуючись правил безпечної поведінки в побуті.

       Виховуйте у дітей навички культури безпечної поведінки, демонструючи її на власному прикладі. Закликаємо вас та ваших дітей завжди пам`ятати елементарні правила безпеки, щоб літній відпочинок не був зіпсований.

       Із метою попередження дитячого травматизму під час літніх канікул особливу увагу зверніть, враховуючи теперішню ситуацію, на правила поведінки дітей при виявленні вибухонебезпечних предметів.

       Також, звертаємо увагу на небезпеку перебування дітей на територіях недобудованих або занедбаних будівель та дотримання правил дорожнього руху.

 Залучайте до виконання домашніх обов’язків. Тримайте під контролем проведення дозвілля сина (доньки) за межами дому у вечірній час. Нагадуємо Вам, що Ви несете особисту відповідальність за життя і здоров’я своїх дітей під час літніх канікул. Не залишайте дітей без нагляду старших осіб у період літнього відпочинку!

 

Фото без опису