Відбувся третій етап тренінгу для представників Томашівської громади з теми: «Програми «Ефективне управління за допомогою даних та залучення громад

  • 69

21 та 22 червня відбувся третій етап тренінгу для представників Томашівської громади з теми: «Програми «Ефективне управління за допомогою даних та залучення громад. Збір даних», який здійснюється в рамках проєкту «ЛЮДСЬКИЙ ВИМІР», що впроваджується Міжнародною організацією з міграції (МОМ) за фінансування Міністерства закордонних справ, торгівлі та розвитку Канади.

Даний тренінг має позитивний вплив, адже він згуртував людей в громаді з різних старостинських округів, що дало змогу почути думки людей з різних питань. Завдяки отриманим знанням в галузі досліджень та аналізу даних нами було проведено опитування жителів, стосовно їх потреби в отриманні культурних послуг під час війни. Ми провели якісний та кількісний аналіз отриманих даних та дізналися відповіді на свої питання. Окрім того, отримані дані візуалізували та представили їх на загал. Також отриманні знання в галузі проведення досліджень та формування політик дають змогу вже зараз використовувати їх під час написання нормативних документів розвитку нашої громади (проєктів, програм та стратегій). Адже наша праця направлена на цілеспрямований сталий розвиток та процвітання нашої громади та кожного її жителя.

Тому отриманий досвід з усіх трьох тренінгів від нашої тренерки Карини Артикуци, дає змогу дослідити думки, бажання та бачення кожного жителя, проаналізувати, зробити висновок та врахувати їх в стратегічних документах.

 

Фото без опису