Повідомлення про оприлюднення Заяви на визначення обсягів стратегічної екологічної оцінки проекту Документа державного планування «Програма соціально-економічного та культурного розвитку Томашівської сільської громади на 2024 рік»

  • 139

Повідомлення про оприлюднення

Заяви на визначення обсягів стратегічної екологічної оцінки проекту Документа державного планування «Програма соціально-економічного та культурного розвитку Томашівської сільської громади на 2024 рік»

  1.  «Стратегія соціально-економічного та культурного розвитку Томашівської сільської громади на 2024 рік», а також стратегічної екологічної оцінки (далі – СЕО) до нього, у порядку, встановленому Законом України «Про стратегічну екологічну оцінку».

Реєстраційний номер справи в єдиному реєстрі СЕО: № 01-11-3042-23.

  1. Орган, що приймає рішення про затвердження ДДП – Томашівська сільська рада;
  2. Передбачувана процедура громадського обговорення, у тому числі:

а) дата початку та строки здійснення процедури: від 01.11.2023 р. і триває до 10.11.2023 р. включно (10 календарних днів).

б) способи участі громадськості:

- Надання письмових зауважень і пропозицій у друкованому та електронному вигляді до закінчення терміну громадських обговорень на поштову адресу: 08510, Київська обл., Фастівський р-н, с. Томашівка, вул. 30-річчя Перемоги, буд. 9;

На електронну адресу: tomashivka_rada@ukr.net.

- Надання письмових зауважень і пропозицій до Заяви про визначення обсягів СЕО, шляхом внесення таких зауважень до онлайн-платформи «ЕкоСистема» за посиланням https://eco.gov.ua/, в розділі «Адміністративні послуги» за реєстраційними номерами справ Єдиного реєстру стратегічної екологічної оцінки. Реєстраційний номер справи в Єдиному реєстрі СЕО: № 01-11-3042-23

в) необхідність проведення громадських слухань щодо заяви про визначення обсягу СЕО: відсутня.

г) орган від якого можна отримати інформацію та адреса, за якою можна ознайомитися з заявою про визначення обсягу СЕО та екологічною інформацією, у тому числі пов’язаною зі здоров’ям населення, що стосується ДДП: Томашівська сільська рада за адресою: 08510, Київська обл., Фастівський р-н, с. Томашівка, вул. 30-річчя Перемоги, буд. 9;. Також із заявою про визначення обсягів СЕО можливо ознайомитися на офіційному сайті Томашівської сільської ради: https://tg.gov.ua/

ґ) орган, до якого подаються зауваження та пропозиції: Томашівська сільська рада за поштовою адресою: 08510, Київська обл., Фастівський р-н, с. Томашівка, вул. 30-річчя Перемоги, буд. 9 та електронною адресою: tomashivka_rada@ukr.net.

Строки подання зауважень та пропозицій: від 01.11.2023 р. і триватиме до 10.11.2023 р. включно (10 календарних днів).

д) місце знаходження наявної екологічної документації, у тому числі про стан здоров’я населення, що стосується ДДП: Томашівська сільська рада.

4) необхідність проведення транскордонних консультацій щодо проекту ДДП:

відсутня.

 

Фото без опису