Про безкоштовний вебінар «Екологічне маркування: переваги та можливості»

  • 60

15 лютого 2024 року з 15:00 по 17:00 Київська обласна державна адміністрація (Київська обласна військова адміністрація) запрошує на безкоштовний вебінар «Екологічне маркування: переваги та можливості» для отримання додаткової інформації, роз’яснень та ознайомлення з історіями успіху вітчизняних виробників. Реєстрація проводиться до 14 лютого (включно): зареєструватись. На завершення реєстрації у формі з’явиться посилання для онлайн підключення на платформу Zoom. Будь ласка, збережіть його, оскільки розсилки з нагадуваннями можуть потрапляти у спам.

 

Доречно прийняти участь у вебінарі 15.02.24 підприємствам громади (особливо виробникам харчових продуктів, косметичних та мийних засобів, хімічних продуктів, легкої та текстильної промисловості, упаковки, будівельних матеріалів та іншим, у яких є відходи виробництва різного класу або вони експортують свою продукцію). Питання актуальне через прогалини в законодавстві щодо сертифікації. Є можливість ознайомитися з питанням для розуміння його важливості для підприємств та включення до програм підтримки МСБ через механізм компенсації/часткової компенсації вартості сертифікації/ екологічного маркування.
 

Реєстрація на участь у вебінарі здійснюється за посиланням http://surl.li/qfiis.

Екологічне маркування продукції на сайті Міністерства захисту довкілля та природних ресурсів: (https://mepr.gov.ua/biznesu/ekologichne-markuvannya/)

 

Фото без опису