79-та річниця Дня пам'яті та перемоги над нацизмом у Другій світовій війні 1939-1945 років

  • 43

08 травня –  День пам’яті та перемоги над нацизмом у Другій світовій війні 1939-1945 років.

Сьогодні ми вшановуємо 79-ту річницю закінчення війни, як символ перемоги цивілізованого світу над злом нацизму, звільнення людства від страждань, болю та втрат. Також вшановуємо своїх визволителів, які героїчно відстояли наше невід’ємне право жити вільно на рідній землі, які у жорстокій битві виборювали нашу свободу, захищали рідну українську землю від нацизму.

Третій рік поспіль річниця перемоги над нацизмом відзначається в умовах боротьби України проти повномасштабної збройної агресії рф. Ми не маємо права програти і не програємо, бо захищаємо рідну землю, боронимо своє право вільно обирати майбутнє. Для нас це війна за свободу, цивілізованість, демократію та європейські цінності проти імперських амбіцій підступного сусіда-злочинця. Міць наших Збройних Сил України є запорукою існування держави, вільного життя кожного з нас.

        Нехай нашими неперехідними духовними цінностями, нашими найвищими чеснотами стануть священна пам’ять і глибока повага до тих, хто пройшов страшну і сувору школу війни, хто у повоєнні роки відбудовував зруйновані міста та села, хто і сьогодні є для нас прикладом любові до Батьківщини, зразком витримки, мудрості й терпіння, щирої віри у щасливе та мирне майбутнє.

Хай мир і добро панують на рідній землі!

 

Вічна пам’ять загиблим, низький уклін живим!!!

 

З повагою – сільський голова Олена Пашун,

виконавчий комітет та депутатський корпус

Томашівської сільської ради

 

Фото без опису