ПРИВІТАННЯ ІЗ ДНЕМ ЗАХИСТУ ДІТЕЙ

  • 116

1 червня у всьому світі відзначають День захисту дітей. Цей день асоціюється з веселощами, морозивом, атракціонами і початком літніх шкільних канікул. Але насправді це свято несе за собою не зовсім розважальний підтекст. Воно покликане привернути увагу суспільства до проблем дітей. День захисту дітей був заснований в листопаді 1949 року в Парижі рішенням конгресу Міжнародної демократичної федерації жінок, вперше відзначався в 1950 році.

Цьогоріч  втретє перший день літа  ми зустрічаємо в умовах війни…  Наші діти не повинні страждати від того, що хтось вважає, що має право скалічувати долі, відбирати рідних та близьких,   руйнувати мрії та плани на щасливе майбутнє. Вони повинні жити в світі, який не знає, що таке жорстокість, біль та насильство.

Наші діти заслуговують на щасливе мирне життя, де вони спокійно ходитимуть в садочок, навчатимуться в школі, будуть гратися у своїх будинках, у подвір’ях з друзями, не боячись звуків сирени чи вибухів.

Любі діти!  Ви – майбутнє нашої Батьківщини, яке формується у нелегкі часи сьогодення. Тож наполегливо оволодівайте знаннями, творчо мисліть, розвивайте свої здібності, щоб стати гідними українцями та україночками.

Бажаємо кожній дитині щасливої та міцної сім'ї і як найшвидше мирного неба та безтурботного дитинства!

 

Фото без опису

Інші привітання

Всі привітання