ІЗ ДНЕМ ЗАХИСНИКІВ І ЗАХИСНИЦЬ УКРАЇНИ! ДНЕМ УКРАЇНСЬКОГО КОЗАЦТВА! ДНЕМ ПОКРОВИ ПРЕСВЯТОЇ БОГОРОДИЦІ!

  • 45

01 жовтня, у світлий День Покрови Пресвятої Богородиці, у День українського козацтва, ми відзначаємо й День Захисників і Захисниць України! Це свято нескорених, бо, незважаючи на всі випробування, дух українського народу не вдається зламати жодному з ворогів. Тих, для кого поняття – честь, гідність, сила, витримка і відповідальність – не просто слова. Тих, хто готовий не на словах, а на ділі повсякчас захищати свою родину, свій народ, свою країну.

Нині Україна продовжує відстоювати свою свободу і незалежність, проливаючи кров найкращих синів і дочок у жорстокій війні з окупантом.

На жаль, війна не буває без жертв і серед наших земляків є й ті, хто віддав свої життя за мир на рідній землі. Світла пам’ять про них назавжди залишиться в наших серцях.

Дякуємо всім, хто сьогодні в строю боронить наш спокій, рідну землю та незалежність країни від російського ворога!

Шановні Захисники та Захисниці! Від щирого серця бажаємо здоров’я, щастя, родинної злагоди, оптимізму і миру! Зичимо міцних сил, незламної віри та успіху! Нехай Покров Пресвятої Богородиці, її опіка та милосердна любов перебувають з нашими Захисниками, Захисницями та всім українським народом! Повертайтеся з Перемогою – Вас чекають вдома рідні, друзі, наша Томашівська громада та вся Україна! Допоки в наших жилах тече козацька кров – ми всіх переможемо!

СЛАВА ЗАХИСНИКАМ ТА ЗАХИСНИЦЯМ!

СЛАВА УКРАЇНІ! 

МИРНОГО НЕБА ТА ПЕРЕМОГИ НАМ УСІМ!

 

З повагою – сільський голова Олена Пашун,

виконавчий комітет та депутатський корпус Томашівської сільської ради

Фото без опису

Інші привітання

Всі привітання