Із Днем Збройних Сил України

  • 384

Шановні військовослужбовці, захисники України!

Прийміть щирі вітання з професійним святом - Днем Збройних Сил України.

Немає більш благородної місії, ніж захист свого народу, рідної землі.

Служба в лавах Української армії для вас не просто професія, -  це найвища честь, покликання.

Сьогодні  День Збройних сил України ми зустрічаємо   в особливих умовах, а тисячі офіцерів і солдатів, серед яких і наші земляки  героїчно захищають свою Батьківщину зі зброєю в руках на Сході країни. На жаль, серед наших земляків є й ті, хто загинув у боротьбі з ворогом, - пам'ять про них назавжди залишиться в серцях жителів нашої громади. Я висловлюю щирі співчуття рідним і близьким загиблих героїв і низько схиляю голову перед родинами Анатолія Сніжка та Богдана Петренка, які віддали свої життя під час проходження служби в зоні АТО. А також дякую матерям, які виховали справжніх патріотів, які без остраху вдягли військову форму, і в цей час на передовій боронять нашу землю. Доземний вам уклін та людська шана!

Я глибоко переконана, що українські Збройні Сили є і будуть справжньою національною гордістю, гарантуватимуть стабільність та суверенітет України.

 І в цей святковий день від імені колективу Томашівської сільської ради та від себе особисто, сердечно вітаю всіх українських військових зі святом і висловлюю щиру вдячність нашим захисникам, які сьогодні стоять на бойовому посту, захищаючи територіальну цілісність та національні інтереси країни.

Бажаю всім із честю пройти складні випробування, що випали на   долю, повернутися до рідних домівок живими і здоровими! Дякую за патріотизм і ветеранам армійської служби, родинам військових!

Здоров'я і благополуччя вам! Миру і злагоди!

Слава Героям! Слава Україні!

 

З повагою -

сільський голова Олена Пашун

Фото без опису

Інші привітання

Всі привітання