Із Днем Української Державності!

  • 246

Щиро вітаємо усіх з визначним святом – з Днем Української Державності!

З-поміж наших великих державних свят воно «наймолодше», адже відзначається цього року вперше. Але своїм корінням це свято сягає у глибоку давнину – у 988-й рік, коли Володимир Великий хрестив Київську Русь.

Те хрещення стало важливою точкою відліку державності України - спадкоємиці Київської Русі. Саме там витоки нашої національної самобутності!

Нині ми  згадуємо та засвідчуємо повагу до всіх борців за державність. Протягом тисячолітньої історії нашої держави найкращі сини та доньки поклали свої життя за ідею вільної та незалежної України. 

З нагоди свята урочистий захід відбувся у Томашівській сільській раді, діти малювали краєвиди квітучої України та у кожному старостинському окрузі нашої громади відбулося покладання квітів до пам'ятних знаків та місць поховання тих, хто віддав своє життя за незалежність України.

Дякуємо військовослужбовцям, які сьогодні боронять українські кордони  від ворога за те, що маємо можливість жити мирним життям. Низький уклін всім захисникам, які  є гідним прикладом для майбутніх поколінь!

Берегти єдність зараз, працювати разом, виборювати перемогу --  наше  найважливіше національне завдання. 

 

Зичимо всім нам, українцям, Миру і Перемоги!

 

Фото без опису

 

Інші привітання

Всі привітання