Із Днем місцевого самоврядування в Україні!

  • 201

Шановні працівники і ветерани органів місцевого самоврядування, депутати та члени виконавчого комітету!

 

Прийміть найщиріші вітання з нагоди державного свята - Дня місцевого самоврядування!

 

Неможливо уявити собі демократичну, незалежну державу без місцевого самоврядування.

Попри всі складнощі сьогодення можна з упевненістю сказати: місцеве самоврядування –  як важлива самостійна гілка влади, що захищає і представляє інтереси кожної людини та є визначальною в розбудові нашої держави.

Твердо переконана в тому, що подальший розвиток та вдосконалення місцевого самоврядування буде запорукою збереження миру і злагоди в суспільстві, суттєвим стимулом для економічного зростання наших територій.

В цей урочистий день від усього серця бажаю усім, хто працює на благо територіальної громади, відстоює її потреби та інтереси,  нових успіхів та здобутків на ниві служіння людям, справжнього відчуття задоволення від тієї справи, яку ви робите гідно та професійно. Хай і надалі ваш високий професіоналізм, вірність і відданість справі сприяють зміцненню української державності та зростанню добробуту громадян.

Особливі слова подяки і шани сьогодні - ветеранам служби в органах місцевого самоврядування. Нехай усі життєві негаразди обходять вас стороною, а віра у щасливе майбутнє рідного краю й України додають усім нам сили та наснаги.

Щиро бажаю всім миру, міцного здоров’я, щастя, добра, нових звершень, впевненості у завтрашньому дні, натхнення для подальшої праці на благо громади!

Пам'ятаймо, що нашими спільними зусиллями твориться неповторний образ рідного краю, зберігається наша історія та закладається майбутнє.

 

Зі святом!

 

З повагою –

сільський голова           Олена Пашун

 

Фото без опису

 

Інші привітання

Всі привітання