У м. Києві відбудеться тренінг для жінок-підприємниць

  • 44

08 квітня 2024 року в місті Києві відбудеться воркшоп «Жіноче лідерство та сімейний бізнес у часи викликів», за підтримки Київської обласної державної адміністрації (Київської обласної військової адміністрації), Програми USAID «Конкурентоспроможна економіка України», бізнес-обʼєднання «Business Woman Club» та Центру підтримки експорту.

Практичний тренінг розроблено спеціально для жінок-підприємниць, щоб надати їм нових знань та навичок для оптимізації бізнес-процесів та підвищення конкурентоспроможності. Учасниці воркшопу матимуть змогу вивчити стратегії та концепції бізнесу, ознайомитися з перспективами штучного інтелекту, а також дізнатися про грантові та експортні можливості для бізнесу.

Програма воркшопу складатиметься з двох частин. Презентаційна сесія на тему «Взаємодія місцевої влади і бізнесу задля розвитку економіки країни» включатиме в себе виступи представників влади та бізнес-сфери. Також планується ярмарка вакансій, де компанії представлять можливості працевлаштування.

Захід відбудеться в режимі офлайн та онлайн. Участь у заході безкоштовна, але потрібна попередня реєстрація.

Реєстрація доступна за посиланням http://bit.ly/3vyKtjA. У відповідь надійде лист-запрошення та повна інформація щодо місця проведення.

 

Фото без опису