Вітаємо з Новим роком!

Вітаємо з Новим роком!

  • Переглядів: 154

Новий рік – це свято, яке символізує початок, любов, надію на краще та здійснення найзаповітніших мрій. Саме це нам украй необхідно сьогодні, коли українці відстоюють добро не тільки для себе, а для всього світу.

Вітаємо зі святом Різдва християн західного обряду!

Вітаємо зі святом Різдва християн західного обряду!

  • Переглядів: 160

Сьогодення приносить багато випробувань, але єдність та незламність - наша найпотужніша сила проти будь-яких негараздів. Нехай цьогоріч не виблискують святкові вогні навколо, але ми точно знаємо, що все сильніше палає вогонь надії, який веде нас до Перемоги.

ІЗ ДНЕМ ЕНЕРГЕТИКА!

ІЗ ДНЕМ ЕНЕРГЕТИКА!

  • Переглядів: 182

Сьогодні фахівці енергетики продовжують боротися з російським енерготерором. Цинізм, жорстокість і підступність цього ворога вразила весь світ.

ПРИВІТАННЯ ДО ДНЯ ЗБРОЙНИХ СИЛ УКРАЇНИ

ПРИВІТАННЯ ДО ДНЯ ЗБРОЙНИХ СИЛ УКРАЇНИ

  • Переглядів: 533

Шановні солдати, сержанти, офіцери, працівники й ветерани Збройних Сил України! Вісім років День Збройних Сил України відзначається в умовах війни. І тисячі солдатів і офіцерів героїчно захищають свою землю зі зброєю в руках, серед них і 122 бійці нашої громади.  На сьогодні військова справа притаманна не тільки чоловікам, її опанували й жінки. Жінка на війні – сьогодні не новина. Тож цього дня привітання приймають й представниці жіноцтва, які вірно несуть службу по захисту держави. 

ІЗ ДНЕМ ГІДНОСТІ ТА СВОБОДИ!

ІЗ ДНЕМ ГІДНОСТІ ТА СВОБОДИ!

  • Переглядів: 180

Сьогодні ми відзначаємо важливу дату, пов’язану з новою історією України - День Гідності та Свободи, заснований на честь двох революцій, Помаранчевої і Революції Гідності.