З ДНЕМ НЕЗАЛЕЖНОСТІ УКРАЇНИ!

З ДНЕМ НЕЗАЛЕЖНОСТІ УКРАЇНИ!

  • Переглядів: 264

 З Днем Незалежності, наша Україно! Наша вільна, сильна та прекрасна країна, яку ми безмежно любимо і ніколи нікому не віддамо 

ІЗ ДНЕМ ДЕРЖАВНОГО ПРАПОРА УКРАЇНИ!

ІЗ ДНЕМ ДЕРЖАВНОГО ПРАПОРА УКРАЇНИ!

  • Переглядів: 206

Сьогодні по всій країні відзначають День Державного Прапора України. В усіх містах і селах піднімаються національні знамена. Це наш історичний дух, це наша  гордість, слава і велич нації.

Із Днем Бухгалтера!

Із Днем Бухгалтера!

  • Переглядів: 191

Шановні наші колеги, професіонали бухгалтерського обліку та звітності! Прийміть найщиріші вітання з нагоди Вашого професійного свята - Дня Бухгалтера! Без вашої важливої та надзвичайно відповідальної професії важко взагалі уявити роботу будь-якої організації, установи чи підприємства. Нехай контроль, який Ви з легкістю тримаєте над цифрами, приносить Вам задоволення. Чудового настрою, бадьорості, світлого розуму. Щиро бажаємо Вам міцного здоров’я, миру, впевненості у власних силах та ще, звичайно, щоб дебет завжди дорівнював кредиту.  Зі святом Вас!

Вітання з Днем села!

Вітання з Днем села!

  • Переглядів: 4117

Шановна громадо! Сьогодні 7 липня ми відзначаємо Дні сіл Дорогинка та Великі Гуляки.

ВІТАННЯ ІЗ ДНЕМ ФЕРМЕРА!

ВІТАННЯ ІЗ ДНЕМ ФЕРМЕРА!

  • Переглядів: 468

19 червня в Україні відзначають День фермера. На жаль, в умовах війни, нелегко сьогодні працювати на землі. Але завдяки вашим працьовитим «золотим рукам»,  хліборобській мудрості та  напруженій  самовідданій  праці живе наша українська нива, розвивається сільське господарство.