Вітаємо з Днем Рятівника України

Вітаємо з Днем Рятівника України

  • Переглядів: 698

Виконавчий комітет Томашівської сільської ради щиро вітає працівників місцевих пожежних команд нашої громади з професійним святом!

Із Днем Підприємця України!

Із Днем Підприємця України!

  • Переглядів: 433

Шановні підприємці! Щиро вітаємо Вас з професійним святом - Днем підприємця України! Займатися власною справою – це  велика праця, що заслуговує поваги і підтримки.

ВІТАЄМО ІЗ ДНЕМ ЗНАНЬ!

ВІТАЄМО ІЗ ДНЕМ ЗНАНЬ!

  • Переглядів: 344

Шановні школярі, вчителі, батьки, вітаю вас з початком нового навчального року!  

З Днем Державного Прапора України!

З Днем Державного Прапора України!

  • Переглядів: 537

Усіх щиро вітаю з Днем Державного прапора України! Для кожної країни прапор – символ її суверенітету та єдності нації, уособлення її могутності та незалежності. Для нас, українців, –  це символ всіх головних етапів і звершень, які сталися протягом 30 років незалежної України.

З Днем хрещення Русі-України

З Днем хрещення Русі-України

  • Переглядів: 438

Хрещення Київської Русі-України стало поворотним для нашої історії. Рівноапостольний князь Володимир Великий приніс на київські землі Християнство, що стало основою наших духовних та культурних традицій. Шлях до благополуччя і процвітання нашої громади пролягає сьогодні не лише через економічне зростання, а й глибоку віру, яка є носієм високої моралі й духовності, запорукою злагоди між людьми. 

Вітання з Днем бухгалтера

Вітання з Днем бухгалтера

  • Переглядів: 393

Дорогі наші професіонали бухгалтерського обліку і аудиту, зі святом — Днем Бухгалтера!

Зі святом Івана Купала!

Зі святом Івана Купала!

  • Переглядів: 381

Шановна громадо, від щирого серця в день Івана Купала бажаю, щоб доля була щедрою, природа навколо вас — пишною, вода — найчистішою, вогонь вашої душі — найяскравішим. Нехай в це прекрасне свято здійсниться ваше найзаповітніше бажання, а дорога вашого життя буде встелена пелюстками польових квітів та запашних цілющих трав. Хай поруч будуть по-справжньому щирі люди, які принесуть у ваше життя тільки світло, добро, радість і посмішки.

Привітання до Дня Конституції України

Привітання до Дня Конституції України

  • Переглядів: 333

Двадцять п’ять років тому 28 червня увійшло в новітню історію України як День великого загальнонаціонального консенсусу та верховенства національних інтересів.

Вітаємо з Міжнародним днем захисту дітей.

Вітаємо з Міжнародним днем захисту дітей.

  • Переглядів: 426

Сьогодні, у перший день літа, увесь світ відзначає Міжнародний день захисту дітей. Дорогі діти! Щиро вітаємо вас зі святом! Нехай на ваших обличчях завжди сяє усмішка, оченята світяться від щастя, а навколо завжди панує мир! Нехай кожен день приносить вам лише добро та радість! Міцного вам здоров’я, успіхів у навчанні, здійснення бажань та досягнення поставлених цілей. У цей день дякуємо всім тим, хто завжди поруч з дітьми, піклується про них і допомагає. У першу чергу батькам, вчителям, всім тим, хто вкладає душу і розум у дітей - навчає, лікує їх, розвиває їхні творчі здібності, готує до дорослого життя. Особлива вдячність людям, які піклуються про дітей, що залишилися без батьківської опіки, і найбільше потребують тепла і любові. З повагою, виконавчий комітет Томашівської сільської ради