З Днем села Дідівщина!

З Днем села Дідівщина!

  • Переглядів: 366

Сьогодні, 14 жовтня, у свято Покрови Пресвятої Богородиці, жителі села Дідівщина Томашівської громади святкують своє храмове свято.  Дорогі земляки, у сьогоднішній святковий день від імені сільської ради, виконавчого комітету та від себе особисто щиро вітаю всіх із  Днем села! Бажаю вам, перш за все, миру, міцного здоров’я, родинного щастя, благополуччя і здійснення найзаповітніших мрій. Хай кожен наступний день буде зігрітий добром і теплом, повагою та порозумінням рідних і близьких. Божого вам благословення!

З Днем Захисників та Захисниць України, Днем українського козацтва та Покрови Пресвятої Богородиці

З Днем Захисників та Захисниць України, Днем українського козацтва та Покрови Пресвятої Богородиці

  • Переглядів: 381

Сьогодні Україна відзначає три славетних свята – День захисника Вітчизни, День українського козацтва та Покрови Пресвятої Богородиці. Ці знаменні дати нерозривно пов’язані між собою, символізують зв’язок поколінь, давню історичну традицію, а тому особливо шануються українцями. Пресвята Богородиця вважалася покровителькою і заступницею  славного війська козацького та всього українського люду.  І сьогодні ми звертаємось до Матері Божої з проханням про мир, добро благополуччя, про гідне і щасливе майбутнє нашого народу. Аби на людей зійшла благодать, а душі наповнилися любов’ю, щирістю і всепрощенням. Сердечно бажаю Вам миру, здоров’я і довголіття, бадьорості духу та родинної злагоди, радості і добра! Нехай єднає нас незгасне світло віри і допомагає високе покровительство Пресвятої Богородиці.

ВІТАЄМО З ДНЕМ ПРАЦІВНИКІВ ОСВІТИ!

ВІТАЄМО З ДНЕМ ПРАЦІВНИКІВ ОСВІТИ!

  • Переглядів: 411

Напередодні професійного свята  ми відзначили День працівників освіти. Всіх освітян Томашівської громади теплими словами привітали голова Томашівської сільської ради Олена Пашун, начальник відділу освіти, культури, молоді, спорту та туризму Томашівської сільської ради Мар’яна Халіновська. А також свої музичні вітання для учителів подарували запальні козаки Народного аматорського чоловічого гурту «Козацькі джерела».   

1 жовтня - Міжнародний день людей похилого віку

1 жовтня - Міжнародний день людей похилого віку

  • Переглядів: 409

З нагоди відзначення Міжнародного дня людей похилого віку начальник відділу соціального захисту населення Анастасія Остапенко та директор Центру надання соціальних послуг Томашівської сільської ради Людмила Воровська,  спільно зі старостами сіл і соціальними робітниками Центру, відвідали одиноких літніх людей.  

З Днем працівників дошкілля!

З Днем працівників дошкілля!

  • Переглядів: 339

27 вересня, в останню неділю вересня своє професійне свято відзначають працівники дошкільної освіти. Щиро вітаємо вихователів, нянечок, музичних керівників, кухарів дитячих садочків нашої громади. Хай доля буде прихильною до вас, даруючи приємні враження, цікаві зустрічі, творчу наснагу, віру у власні сили! Бажаємо, щоб те тепло і турботу, яку ви вкладаєте в наших дітей, повернулося до вас міцним здоров’ям, любов’ю та фінансовим благополуччям. Нехай посіяні вами зерна добра і милосердя дають дружні сходи в серцях і душах дітей!

З Днем села Юрівка!

З Днем села Юрівка!

  • Переглядів: 395

Сьогодні, 21 вересня, в свято Різдва Пересвятої Богородиці жителі села  Юрівка Томашівської громади святкують своє храмове свято! Щиро вітаємо та бажаємо всім родинного тепла, достатку, миру та божої благодаті.  Хай кожен наступний день буде зігрітий надією і теплом, повагою та любов’ю рідних і близьких!  

З Днем працівників лісу!

З Днем працівників лісу!

  • Переглядів: 308

Від виконавчого комітету, депутатського корпусу Томашівської сільської ради та від себе особисто вітаю з Днем працівників лісу! Бажаю мудро стояти на варті лісового добробуту! Успіхів у роботі і процвітання в житті!