Вітання з Днем села Вільне

Вітання з Днем села Вільне

  • Переглядів: 300

Шановні мешканці Вільного, щиро вітаємо усіх Вас з Храмовим святом !  На жаль, цього року це свято затьмарене війною, яка триває уже 88-й день на нашій українській землі!  Щодня гинуть наші захисники та захисниці, діти , мирні жителі!!  І ми не можемо ні на хвилину про це забувати, маємо бути єдиними і згуртованими , всі трудитись задля Перемоги, допомогати нашим захисникам!  Тож цього святкового дня бажаємо усім жителям Вільного міцного здоров’я , родинного тепла, ну і , звичайно, якнайшвидшої Перемоги та Миру!

З ДНЕМ ЄВРОПИ!

З ДНЕМ ЄВРОПИ!

  • Переглядів: 291

«Україна — серце Європи»... Цей вислів знає кожен, та не кожен замислюється, що він означає. Що мається на увазі: чи то географічне розташування нашої держави, чи то популярність її серед європейських народів, чи то національний характер пересічного українця?

Із Днем вишиванки!

Із Днем вишиванки!

  • Переглядів: 244

Щиро вітаємо вас зі святом національної єдності - Днем Вишиванки,  одного з найяскравіших національних символів України! Символу, який єднає українців незалежно від мови, якою вони спілкуються, і місця, де проживають.

ІЗ ДНЕМ СІМ’Ї!

ІЗ ДНЕМ СІМ’Ї!

  • Переглядів: 193

Немає міцніше на землі союзу, ніж щаслива і дружна сім'я. Це і початок нового життя, і продовження прекрасного роду, і шанування святості традицій. Сім'я - це найвище щастя, яке може створити людина.

ІЗ ДНЕМ МАТЕРІ!

ІЗ ДНЕМ МАТЕРІ!

  • Переглядів: 270

День матері - одне з найбільш зворушливих свят року, тому що кожна людина несе в душі образ своєї мами.

Із Днем Соборності України

Із Днем Соборності України

  • Переглядів: 314

День Соборності України – свято, що відзначається щороку в день проголошення Акту возз’єднання Української Народної Республіки та Західно-Української Народної Республіки, що відбулося 22 січня 1919 року на Софіївській площі в Києві. Ця подія стверджує нерозривний зв’язок між усіма поколіннями борців за волю і незалежність, демонструючи перед усім світом неподільність української землі і непохитність та монолітність української нації. Адже саме в єдності дій та соборності душ ми можемо досягти величної мети – сильної й високорозвиненої, духовно багатої, вільної й демократичної України.

ВІТАННЯ З БОГОЯВЛЕННЯМ ТА ХРЕЩЕННЯМ ГОСПОДНІМ!

ВІТАННЯ З БОГОЯВЛЕННЯМ ТА ХРЕЩЕННЯМ ГОСПОДНІМ!

  • Переглядів: 319

Шановна громадо, вітаю Вас усіх із великим святом – Богоявленням та Хрещенням Господнім! У цей чудовий і божественний день хочеться всім побажати миру, доброти, чесності і справедливості. Нехай диво живе у ваших серцях і дарує Вам світлу надію на прекрасне майбутнє! Зичу Вам міцного здоров'я, внутрішнього тепла, яке зігріває душу і серце, успіхів у всіх починаннях! Бажаю, щоб в цей світлий день Вас оточували рідні, улюблені і близькі люди! Нехай Ваші оселі наповняться радістю, сміхом і позитивом! Любіть і цінуйте все те, що у Вас є! Зі святом!