Із Днем Енергетика!

Із Днем Енергетика!

  • Переглядів: 325

22 грудня в Україні відзначається професійне свято –  День енергетика.

Із Всесвітнім днем футболу!

Із Всесвітнім днем футболу!

  • Переглядів: 382

Щиро вітаємо футбольні команди нашої громади та вболівальників, які підтримують своїх героїв, із Всесвітнім днем футболу!

Вітаємо із Всеукраїнським днем працівників культури та майстрів народного мистецтва

Вітаємо із Всеукраїнським днем працівників культури та майстрів народного мистецтва

  • Переглядів: 372

Найщиріші вітання з нагоди професійного свята — Всеукраїнського дня працівників культури та майстрів народного мистецтва. Від імені колективу Томашівської сільської ради та від себе особисто  висловлюю слова вдячності працівникам будинків культури та клубних установ, бібліотек,  мистецьких навчальних закладів, учасникам аматорських колективів, майстрам народного мистецтва за сумлінну працю, безперервний творчий пошук, за вагомі духовні здобутки. Ваша творчість, організаторська діяльність слугують розквіту нашої громади, радують глядача неперевершеними зразками народної творчості, виховують у підростаючого покоління усвідомлення значущості ролі культури!            Бажаю міцного здоров’я, щастя, Божого благословення, великих творчих успіхів і невичерпної наснаги! Нехай здійсняться всі ваші життєві плани, надії і мрії, а кожен день вашого життя буде світлим і сонячним, творчого натхнення і життєвих перемог! Зі святом!

Вітаємо з Днем української писемності та мови!

Вітаємо з Днем української писемності та мови!

  • Переглядів: 357

         День української писемності і мови, як свято духовності українського народу запроваджено Указом Президента України у 1992 році на знак затвердження великого національного надбання, коштовного скарбу, який поєднує досвід, мрії і надії мільйонів людей, подвижників українського слова.

Вітаємо із Днем працівника соціальної сфери!

Вітаємо із Днем працівника соціальної сфери!

  • Переглядів: 328

         У першу неділю листопада в Україні відзначають День працівників соціальної сфери. Шановні  працівники соціальної сфери, ви обрали для себе нелегку місію. Щодня ви приходите на допомогу людям, проявляєте співчуття і терпіння, нерідко забуваючи про власні проблеми.      Від імені колективу Томашівської сільської ради та від себе особисто хочу висловити слова вдячності всім працівникам соціальної сфери нашої громади за  нелегку, кропітку  працю, за високі професійні здібності, сумлінне ставлення до своїх обов’язків,  за душевну щедрість,  сердечність та небайдужість.